Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گمنامی کاربران در فضای مجازی چالش جدی است

عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات گفت: تلاش ما این است تا با راه اندازی طرح بزرگ شبکه ملی اطلاعات، فضای مجازی در تراز انقلاب اسلامی را عملیاتی کنیم. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین در دیدار اعضای کمیسیون سیاسی و جتماعی دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: فضای مجازی باید دارای قوانین و مقررات خاص خود باشد. هم اکنون گمنامی کاربران چالش جدی است؛ مسائل فضای مجازی در ایران هنوز حل نشده است.

صادقی: امکان ائتلاف راست میانه، اصلاحات و ملی مذهبی ها وجود دارد
محمود صادقی با بیان اینکه فعالیت های سیاسی پس از انتخابات دچار رکود شده و این وضعیت فقط مخصوص اصلاح طلبان نیست، با بیان برخی نقدها نسبت به شیوه برگزاری انتخابات مجلس و ریاست جمهوری و بیان تبعات آن از نگاه خود ، گفت در جریان اصلاحات نشست ها و جلسات به صورت منظم برگزار می شود و این بحث ها بیشتر معطوف به ارزیابی از اتفاقات گذشته و آسیب شناسی عملکرد این جریان است و رویکردهای مختلفی هم در جریان اصلاحات وجود دارد. برخی کماکان قائل به مشارکت از طریق صندوق رای هستند و بعضی به دلیل اعمال محدودیت در انتخابات، به راه حل های دیگری فکر می کنند. صادقی در پاسخ به این پرسش که آیا این احتمال وجود دارد که اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم شرکت نکنند، گفت: یک جریان قدرتمندی در اصلاحات چنین دیدگاهی دارند اما برای پیش بینی از انتخابات 1401 خیلی زود است. دیدگاه شخصی من این است که شاید فضای سیاسی موجود کشور، انگیزه ای برای ایجاد ائتلاف فراگیر میان نیروهای سیاسی رانده شده از راست میانه تا اصلاح طلبان و نیروهای ملی مذهبی شود. جریان هایی که قائل به حرکت مسالمت آمیز و حضور در انتخابات هستند ولی عرصه برای حضور آنها تنگ شده است. در واقع دغدغه و درد مشترک می تواند این جریان ها را کنار هم قرار دهد.

نماینده مجلس: مدیریت مشکل بنزین امسال نتیجه تفکر انقلابی و بحران آبان ۹۸ نتیجه تفکر غربگرا بود
علی بابایی، نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مدیریت بحران هک شدن سامانه توزیع بنزین در آبان امسال نتیجه تفکر انقلابی و بحران آبان سال ۹۸ نتیجه تفکر غربگرای دولت وقت بود . علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مدیریت شرایط پیش آمده به دنبال بحران ناشی از حمله سایبری به سامانه توزیع بنزین در کشور گفت: مدیریت شرایط بحرانی پیش آمده به دنبال حمله سایبری به سامانه توزیع بنزین در کشور و نیز آشوب ایجاد شده در آبان 98 به دنبال گرانی بنزین حاصل تفکر دو گفتمان انقلابی حاکم در شرایط فعلی کشور و تفکر غربگرای حاکم در سال 98 بود.بابایی خاطرنشان کرد: امروز ما شاهد آن هستیم که آیت‌الله رئیسی با وجود مشکلاتی که در کشور وجود دارد با تدبیر شرایط را مدیریت می‌کند آن هم بحرانی را که از خارج از کشور مدیریت و ایجاد شده است. وی افزود: اما در سال 98 دیدیم دولت حاکم که در راستای سیاست‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی حرکت می‌کرد موضوعی مثل افزایش قیمت بنزین را که در اختیار خودش بود به گونه‌ای اجرا می‌کند که آن آشوب‌ها در کشور ایجاد شد.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس: مشارکت چینی ها در طرح مسکن ملی به صلاح نیست
حسین زهی، نماینده مردم خاش: با چنین حجم از توانایی هایی، ورود شرکت های چینی به عنوان مجری در این پروژه با توجه به سابقه ناخوش آیندی که از این کشور در پروژه های ساخت و ساز، راه سازی، تونل سازی و...برجای مانده به صلاح اقتصاد ایران نیست. در شرایطی که ایران توان فنی و مهندسی لازم برای رونق صنعت ساخت و ساز در اختیار دارد، چه نیازی است که پروژه ای در این حجم را از پیمانکاران داخلی دریغ و در اختیار کشور ثالثی قرار دهیم که هرگز برخورد مناسبی با پروژه های عمرانی در ایران نداشته است. نایب رییس کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: شخصا مخالف ورود چینی ها در روند اجرایی این پروژه هستم و معتقدم انبوه سازان ایرانی می توانند طی 4سال این پروژه را به سرانجام مورد نظر برسانند. البته این صحبتها به این معنا نیست که ایران نباید از توانایی تجهیزاتی، لجستیکی و مشورتی کشورهای پیشرو در صنعت سخت و ساز مسکن استفاده کند، اما سپردن کامل پروژه به پیمانکاران چینی به صلاح اقتصاد ایران نیست.

قالیباف به اهانت علیه آیت الله صافی واکنش نشان داد
رئیس مجلس در توئیتی در واکنش به توهین به آیت الله صافی صافی گلپایگانی نوشت: دلسوزان انقلاب باید ملاحظه داشته باشند مواضع آن‌ها باعث خدشه به جایگاه رفیع مرجعیت معزّز نشود. قالیباف در توئیتی در این باره نوشت: مرجعیت در مکتب تشیع دارای جایگاهی با عظمت و بی‌بدیل است و پاسداری از آن مقام رفیع واجب شرعی است همانا که «الفُقَهاءُ أُمَناءُ الرّسُل». وی افزود: دلسوزان انقلاب باید ملاحظه داشته باشند مواضع آن‌ها باعث خدشه به جایگاه رفیع مرجعیت معزّز نشود. گفتنی است که چندی پیش سایت اصولگرای رجانیوز  در واکنش به سخنان آیت الله العظمی صافی گلپایگانی که گفته بود: «گرانی برای مردم طاقت‌فرسا شده و این‌که با بسیاری از کشورها قهر باشیم، به ضرر مردم است.» به این مرجع تقلید اهانت کرده بود.

واکنش نماینده نجف آباد به تخریب دیوار دانشگاه آزاد با لودر: با مسئولیت خودم بودم!
ابوالفضل ابوترابی نماینده نجف آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فیلم منتشر شده از خودش که دستور تخریب دیوار دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد را با لودر می‌دهد، توضیح داد: بخشی از زمین‌های این دانشگاه، اهداییِ مردم و اداره راه و شهرسازی نجف‌آباد برای توسعه دانشگاه آزاد است که قسمتی از دیوار آنجا باید جهت احداث زیرگذر تخریب شود. این دانشگاه حدود ۲۰ هزار دانشجو و کارمند دارد و حدود یک ماه است با وجود کلنگ‌زنی پروژه، عقب نشینی دیوار به تأخیر افتاده است.ابوترابی با یادآوری اینکه هر ثانیه تعلل در اجرای پروژه‌ها خسران به شمار می‌رود، بیان کرد: قرار بود پس از مذاکراتمان، آزادسازی زمین‌ها برای اجرای پروژه یک هفته‌ای انجام شود، اما پس از گذشت یک ماه این موضوع هنوز درگیر بروکراسی و کاغذبازی است. دست آخر کنار راننده لودر رفتم و با مسئولیت خودم دیوار را خراب کردیم تا عقب‌نشینی لازم انجام شود. بیشترین منفعت این اتفاق را دانشگاه آزاد خواهد برد که دانشجویانش پس از چند هفته باید در محل دانشگاه حاضر شوند. رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد همکاری‌های لازم را تمام و کمال داشته اما بروکراسی مملکت و تمرکز گرایی بیش از حد باعث این مشکلات شده است. ما در زمان کلنگ‌زنی حتی از مسئولان دانشگاه تقدیر و تشکر هم داشته‌ایم.

رئیس کمیسیون اقتصادی: ایران بهترین و امن‌ترین کشور برای سرمایه‌گذاری است چرا به ترکیه می‌روید؟
کاظم موسوی نماینده مجلس در گفتگو با «انتخاب» در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا با وجود اوضاع نابسامان اقتصادی ترکیه، ایرانیان بازهم آنجا را برای سرمایه‌گذاری انتخاب می‌کنند، گفت: «ترکیه به یک سری کار‌های ناشایستی دست می‌زند. در ابتدای امر باید بگویم اردوغان و وزرای مربوطه‌اش مخصوصا در حوزه آب یک دقت و توجهی برای سد کاراکورت داشته باشند. آن سد برای بیش از ۵۰ سال آینده مملکتشان است که همه آب‌های ارس و کوه کردستان را قطع می‌کند و برای خودشان در همسایگی به هیچ وجه صلاح نیست و باید حسن همجواری را در نظر گیرد. مسئله بعدی این است که اگر ما دو کشور همسایه هستیم و آن‌ها ترک هستند و ماهم آذری در کشور داریم، معنایش این است که ما یکی هستیم و باید توجهاتش را به این مورد بیشتر کند.» وی ادامه داد: «ایرانیان آنجا خانه می‌خرند و می‌سازند، اما من به ایرانیان عزیز می‌گویم که چرا پول‌های کشور را می‌برید به خارج و آنجا ساخت و ساز می‌کنید؟ ایران بهترین و امن‌ترین کشور است و در راس امور و به عنوان فرماندهی کل قوا، به عنوان مجتهد جامع الشرایط، یک فقیه عادل و عالم و به‌روز، حضرت آیت الله خامنه‌ای که در راس امور هستند، امنیت و رفاه در کشور بیشتر است.» موسوی ضمن تاکید بر اینکه خرید خانه در ترکیه به صلاح کشور نیست، گفت: «سرمایه کشور را در آن سوی مرز هزینه کردن، به صلاح کشور نیست. چرا ترکیه این کار را نمی‌کند؟ یعنی ایران نا‌امن است؟ زمین و امکانات ندارد؟ از سوی دیگر بعضی هم به لحاظ تورم و افزایش قیمت مسکن که در داخل کشور داریم، دو دو تا چهارتا و آنجا ساخت و ساز انجام می‌کنند.»

سعیدی، خطیب جمعه قم: حفظ حجاب برای همه مؤمنان واجب اما برای اهالی قم واجب تر است
آیت الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر مقدس قم با اشاره به سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) خاطرنشان کرد: این واقعه یکی از حوادث مهم در تاریخ اسلام است و تاریخ قم به دو بخش قبل و بعد از ورود کریمه اهل بیت(س) به این خطه تقسیم می‌شود. وی با بیان اینکه مقدس بودن قم به صراحت در روایات ذکر شده‌است، اظهار داشت: بدون تردید عنایت ویژه حضرت معصومه(س) به شهر قم، به دلیل جایگاه و عظمتی است که در احادیث و روایات بسیار در رابطه با قم و قمی ها مورد اشاره قرار گرفته‌است. تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: امر به معروف و نهی از منکر و حفظ حجاب و عفاف برای همه مؤمنان واجب و لازم است، اما برای اهالی قم واجب تر و لازم‌تر است و همه مردم و مسؤولان باید برای حفظ و حراست از حریم مقدس قم اهتمام و توجه داشته باشند.

روایت احمد خاتمی از حمله خارجی یا توطئه داخلی در مسئله بنزین
سید احمد خاتمی، عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: در موضوع بنزین دو نظریه وجود دارد که یک نظر معتقد است یک کشور خارجی مقصر بوده و دیگری بر اینکه برخی مسئولان گفتند شیاطین داخلی در هک کردن مقصر بودند به ویژه اینکه با تکرار اغتشاشات آبان ماه می‌خواستند بر اغتشاشات دامن بزنند و با دروغ گران شدن قیمت بنزین جرقه آتش در کشور را روشن کنند اما در این کار ناکام ماندند که علت آن تدبیر مسئولان و صداوسیما بود، مردم و مسئولان در برابر یکدیگر مسئولیت دارند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن بسته ویژه خبری بنزین حجاب اجباری ربیع الاول حمله سایبری کارت اعتباری یارانه طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن دانشگاه آزاد داشته باشند نتیجه تفکر فضای مجازی ساخت و ساز آیت الله نجف آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۹۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

نماینده تبریز در مجلس گفت: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.    احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.   این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.   وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.   علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.   وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی ون‌ها و زن‌ها ؛ گشت ارشاد مدیران و صدیقی/ تقصیر آقای رئیسی نیست! نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

دیگر خبرها

  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • تنها پل چوبی روستای شورکش بر اثر باران سیل آسا تخریب شد + فیلم
  • مدیریت بحران شهرستان خوروبیابانک ار امکانات کافی برخوردار نیست
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • بیگی نماینده مجلس : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت